Tag Archives: Вог

Вива Наоми! Црната пантерка стана „плавуша“

Бразилскиот Вог за мајското издание подготви изненадување – Наоми стана русокоса! Токму за нејзиниот 43. роденден, кога ќе излезе од печат бразилското издание на Вог,  славниот модел прифати да се трансформира. Со ваквата необилна насловна страница и бразилскиот Вог ќе ...

Read More »