Tag Archives: време е за чај

Време е за чај – часовник

Многумина го почитуваат и обожаваат ритуалот на попладневниот чај, а токму ним им е наменет овој часовник Време е за чај. Љубителите на попладневното пиење на чај сега можат да го надополнат овој ритуал со едно дизајнерско парче на часовник, ...

Read More »