Tag Archives: времеплов

Дали ги препознавате овие топмодели?

Пред да станат славни и да заработуваат по најмалку 10.000 долари дневно, и тие беа палави девојченца. Еве фотографски докази за тоа. Од Жизел Бундхен која сакала да танцува и рецитира до Кендис Свонепул која не се двоела од слаткото ...

Read More »