Тег архиви: вуди ален

Вуди Ален, на 9 април излегува неговата биографија, но ќерка му го нападна на Твитер

Мемоарите на режисерот Вуди Ален во кои тој го раскажува својот приватен и професионален живот ќе излезат на 9-ти април во САД и во евроспките земји, но ќерката Дилан Фароу започнува сериозен напад на социјалните медиуми. Сè уште не e ...

Повеќе »