Тег архиви: XO клуб

Move Party во XO клубот со DJ Funkerman

  Последен викенд од оваа година, и секако најурбаната забава со еден од најголемите ДЈ  на денешницата. Овој петок 25ти декември, MOVE Party во XO клубот со Funkerman. Светски познатиот ДЈ, кој се проби на глобалните топ листи со својот ...

Повеќе »