Тег архиви: задник

Најдобра вежба за затегнат и цврт задник -Squat

Оваа вежба целно делува на мускулите на задникот и колковите. Многу е важно правилно да се изведува за резултатите да бидат максимални. Застанете расчекорени во ширината на колковите, а рацете испружете ги право пред себе. Спуштајте се надолу во речиси ...

Повеќе »

Совршен задник – возможна мисија: Пробајте ја „сквот“ фитнес формулата!

Убаво обликуван и цврст задник е сон на секоја жена (и фантазија на секој маж). Иако многу девојки гледаат на ова како на невозможна мисија, само по неколку недели практикување на овие вежби резултатите ќе ве изненадат. Се разбира, пријатно. ...

Повеќе »

Само една вежба за совршен задник

Ќе ви покажеме само една вежба, чии резултати се навистина видливи   Добро ни се  познати изговорите кои повеќето од нас ги користат за да го избегнат вежбањето. Сепак, соодветна замена за начинот на живот кој вклучува малку движење е ...

Повеќе »

Задникот на Кејт Аптон заслужува внимание!

Еве ја раскошната Кејт Аптон во извонредно расположение какво што ретко се гледа! Во прилог е видеото од фотосесијата за Спортс Илустрејтид (Sports Illustrated) во кое Кејт во прекрасно расположение вeли: “Мојот задник заслужува повеќе внимание!”.  Речено-сторено, снимателот се погрижи ...

Повеќе »