Тег архиви: животен стил

Растенијата на работното место го намалуваат стресот

На работното место со растенија во затворен простор, може да го намалите стресот дури до 60отсто и да ја зголемите продуктивноста до 30 отсто, покажува истражувањето на д-р Фрејзер Торпу од Универзитетот за технологија во Сиднеј. Ние сите имаме вродена желба за врска со природата, оваа состојба ...

Повеќе »