Tag Archives: зимница

Места на кои никако не треба да се чува зимницата

Дури и совршено подготвената зимница во добро стерилизирана тегла може да се расипе ако се чува на погрешно место. На многумина подготвувачи на зимница, сигурно им се случило да им расипе ајвар, кисели пиперки, џем од сливи… Можеби проблемот за ...

Read More »