Тег архиви: златни правила

5 златни правила за најбрзо до рамен стомак

Ни најдобрите диети често не помагаат кога станува збор за „гумите за спасување“ кои се добро сместени околу струкот и стомакот. За да ги симнете овие масни наслаги потребна е целна диета, односно цврсто придржување до неколку правила. Масните наслаги ...

Повеќе »

Три шопинг совети: Купи го само она што зрачи радост!

Шопингот може да биде едно од најголемите задоволства или еден од најголемите стресови. Затоа треба да се сконцентрираме само на пријатниот аспект. Шопингот е различна приказна кај секој од нас. Но доколку се држиме до овие три златни правила, од ...

Повеќе »

5 златни правила за дами во шопингот

Стилот не може да се купи во ексклузивен бутик, туку се стекнува со тек на модното образование, воспитување и искуството. Еве ги 5-те важни правила до кои, доколку се придржувате, нема да згрешите во изборот.

Повеќе »