Тег архиви: златни зделки

Групер најавува 5 златни зделки

  Пред 5 години за прв пат на македонскиот пазар се појавија најголемите попусти преку непобедливите зделки кои ги воведе првиот Македонски сајт за групни попусти, лидерот во е-трговија, Grouper.mk. Оние кои ги следат, сигурно ги знаат уникатните начини на ...

Повеќе »