Тикви-фенери инспирирани од модната индустрија

Секој има различен пристап кон длабењето на тиквата за да се направи популарниот фенер без кој е незамислива прославата на Ноќта на вештерките.

Карл Лагерфелд

Карл Лагерфелд

Порталот Домеин годинава предложи фенери од тиква инспирирани од неколку познати големи имиња во модниот свет.

Меѓу нив се најдоа и уредничката на американскиот Вог, Ана Винтур, прочуениот дизајнер Карл Лагерфелд и стилистката Рејчел Зое.

Грејс Кодингтон, поранешен модел и креативен директор на американскиот Вог

Грејс Кодингтон, поранешен модел и креативен директор на американскиот Вог

Ана Винтур

Ана Винтур

Андре Леон Тели, соработник уредник на американскиот Вог

Андре Леон Тели, соработник уредник на американскиот Вог

Рејчел Зое

Рејчел Зое

Близначките Мери Кејт и Ешли Олсен, глумици

Близначките Мери Кејт и Ешли Олсен, глумици

Џена Лион, креативна директорка на J.Crew

Џена Лион, креативна директорка на J.Crew

x

Check Also

Плаќање на сметки за режиски трошоци во Пошта по најконкурентни цени

Вкупно 324 активни поштенски единици на Македонска пошта АД со 470 шалтерски ...