Топ 10 најскапи дијамантски прстени

Прстенот како симбол на љубовта и верноста секогаш ги украсуваше рацете на најпосакуваните, најпознатите и најбогатите жени во светот.

На листата на најскапи прстени се наоѓа и прстенот на Елизабет Тејлор.

На првото место е  розовиот дијамантски прстен кој е продаден за 46 милиони долари.

Погледнете го видеото и уживајте во луксузот и раскошот на овие дијаманти.

 

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...