Топ 10 новогодишни фустанчиња од H&M

Време е за светки, плиш, чипка, бисерни детаљи и проѕирни ткаенини.

Ситно броиме до новогодишните празници, па време е за одбирање на посвечени модни парчиња. И како што секоја сезона си има свои правила, така и празничната сезона си ги има своите модни правила – фустани со тантела, светки, асиметрични кроеви, проѕирни елементи, а годинава и плиш, плисирано, кичести диско детаљи и неизбежните детаљи од бисерчиња.

Под името „Party Perfect“, Х&М ја лансираше новата колекција дизајнирана за празничните денови.

Погледнете ги најубавите 10 фустани.

x

Check Also

Балканско-европска турнеја на „Работи за кои не зборуваме“

Македонскиот народен театар и Wonderland Theatre со претставата „Работи за кои не ...