Топ 3 кармини за зголемување на усните

Полните усни секогаш се привлечни, а благодарение на богатите и нови козметички формули, сега можеме да го добиеме ефектот на полни усни без да правиме естетска интервенција.

Бројни козметички марки почнаа да лансираат производи за краткотрајно зголемување на усните, таканаречени Lip Plumper.

Еве ги нашите топ 3 фаворити кои терба да ги пробате оваа пролет.

Топ 3

Dior Addict Lip Maximizer High-Volume Lip Plumper

Топ 2

Clinique Full Potential Lips Plump and Shine

Топ 1.

Estee Lauder, New Dimension

 

x

Check Also

Причини поради кои брзо ви се создаваат брчки на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...