Топ 5 трендовски фризури за новогодишната ноќ (за кратка коса)

Трендовите на фризури за 2017 година, кои пред се ги видовме на модните недели во големите метрополи, се најактуелни за празничните денови и почетокот на новата година.

Па доколку размислувате за фризура која е во чекор со новата 2017 година, инспирирајте се од овие топ 5 тренда.

Светло руса коса со сребрена нијанса, истрижана во машки стил, но однапред подолга и поткрената нагоре. 

kosa-1

Боб за густа коса со кафени прамени и руса нијанса (на коренот)

kosa-2

Брановите коса во три различни најанси (изгледа многу природно, а совршена е за оние со тенко влакно)

kosa-3

Виткана многу куса коса, потркената нагое и со заострени страни

kosa-4

Асиметрична пикси фризура во сива боја и прамени во две нијанси – виолетова и розова

 

 

x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...