Топ 5 универзални кармини што на сите ни стојат

Кармин но кој е универзален, односно кармин кој на секој тип на жена одговара. Има и такви, се согласија американските стилисти лансирајќи ја листата на „универзални, топ 5“.

Chanel Rouge Allure нијанса Passion

karmin 5

Dior Addict Lipstick нијанса Beige Casual

karmin 4

Elizabeth Arden нијанса Neoclassical Coral

karmin 1 el ard

MAC нијанса Ruby Woo

karmin 2 mac

Giorgio Armani Lip Maestro – 400

karmin 3

x

Check Also

4 чекори за беспрекорна шминка

Сакате да се шминкате? Тоа го првите со големо уживање и посветувате ...