Чекајќи ја „Ла Скала“:Травијатата на Верди направена од колачиња (ВИДЕО)

Крем и колачиња, мммм…Но не се јадат, бидејќи се ова е направено од пластелин, а во чест на отворањето на сезоната на прочуениот театар Скала.

И додека сме во исчекување на отворањето на сезоната на миланската (ла) Скала, да се потстетиме на Травијатата на Верди која веќе се „изведе“ на една приватна забава пред неколку години.

Пластелинот од кои беа направени овие фантастични фигури во форма на торти, колачиња и креми, асоцираа на декорот од Травијата поставена на сцената на миланската Скала.

Инаку, новата сезона во Скала започнува на 7 декември токму со операта Травијата на Џузепе Верди. Билетите се веќе продадени.

M.Б

x

Check Also

Зголемете го успехот на вашата онлајн продавница: Како до поголем успех и профит во онлајн просторот

Во време кога популарноста на онлајн сајтовите се зголемува од ден на ...