Тренд на китење на новогодишните елки: Разретчени гранки, малку украси, минимализам….

Судејќи според фотографиите постирани на Инстаграм, оваа година царува трендот на разретчени божиќни елки и минимализам во украсувањето, а идејата е да се покаже скромност.

Најголем тренд на украсување се светилките кои се диксретно распоредени по елката, додека лампионите (речиси) ги нема. Светилките можат да бидат поставени и под елката, во функција на подароци, додека самата елка е „гола“. Ако се ова ви изгледа малку екстремно, доволно е да си поиграте со два вида на декорација зашто и на тој начин ќе постигнете ефект на „оголеност“.

x

Check Also

Величествен, трогателен и длабок – магазинот „Скрин интернешенал“ со одлична рецензија за „Врба“

Eден од најголемите светски филмски магазини „Скрин интернешенал“ објави одлична рецензија за ...