Тренд на неделата: Killington Oxford патики од Timberland

Сакате врвно квалитетни, а воедно и супермодерни патики?

Тогаш, земете ги сериозно предвид патиките Killington Oxford од проверената модна марка Timberland. Или барев „фрлете“ сериозен поглед на оваа фотогалерија:

 

Патиките се со SensorFlex систем на удобност, лесни се и погодни за секоја пригода.

patiki 11

Патиките Killington Oxford се достапни во продажба во Timberland ТЦ Skopje City Mall – Приземје.

x

Check Also

Тренд на неделата: Новата тексас колекција од Diesel

Траги од пенкало на вашиот џеб? Цртежи настанати за време на долг ...