Тренд на неделата: кожени чизми од Timberland

Време е за умна инвестиција – во пар добри, модерни и квалитетни чизми со кои гајле ќе немате во сезоната на студени денови.

Наш избор се овие чизми од реномираниот бренд Timberland, изработени од 100% кожа. 

– Овој викенд имаме промоција -20% во продавниците на Timberland, а дополнително има и еко акција во рамки на глобалната кампања „Nature Needs Heroes“ – сите кои ќе ги донесат своите стари тимберлендки и ќе ги стават во кутијата за рециклирање ќе добијат -25% за купување на нов пар, – не информираат од „Фешн Груп“. 

Ајде сите на паметен шопинг по нови тимберлендки!

За онлајн продажба – ТУКА. 

x

Check Also

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето ...