Тренд на неделата: Кратки чизми Бата

Кратки чизми во елегантна црна и трендовска бордо боја.

bata-sb-2

Цена: 5,690 денари

Достапни се во продавниците “Бата

x

Check Also

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето ...