Тренд на неделата: Новата тексас колекција од Diesel

Траги од пенкало на вашиот џеб? Цртежи настанати за време на долг лет до некоја далечна дестинација? Оштетени рабови од тексас од луда забава во Берлин? Тексасот ги означува сите забавни моменти, без оглед на се; па ниту 2020 година не може да помине без одличен пар фармерки.

Во годината што ја дефинира генерацијата, Дизел ги поканува луѓето ширум светот да ги слават убавите спомени наместо плановите што беа ставени во мирување и гордо да ги покажат и да ги носат тие неочекувани моменти. За сите патувања, настани, забави, планови, церемонии и сè што не се случи во 2020 година, најдовме можност да раскажуваме необични приказни за воспоставените врски, забави и како да најдеме позитивен аспект во најлошите неочекувани ситуации и настани.

Новата тексас колекција на Дизел ни носи незаборвна тексас есен.

x

Check Also

Празничен шопинг: Во Carter`s & OshKosh! попустите се сè уште во тек

Почувствувајте ја магичноста на празничниот шопинг – израдувајте ги најмилите со ново ...