Тренд на неделата: Сандали од Timberland

Кога мислиме на Timberland мислиме на врвен квалитет и модерен дизајн, а во жешкиве денови се одлучуваме за сандали од оваа марка, погодни за секакви кежуал излегувања, за активен ден, како и за на плажа.  

Овие удобни сандали ги чувствуваме на нозете како „втора кожа“. Достапни се во неколку бои.

Во продолжение, погледнете ги одблизу.

Во продажба во брендираните продавници Timberland во Скопје Сити мол и Рамстор мол.

x

Check Also

Робо Академија ја развива креативноста на децата и ги подготвува за дигиталниот свет

Децата од 6 до 13 години можат да ја развиваат и поттикнуваат ...