Тренд на неделата: Смарагдно зелен фустан Риплеј (Replay)

 

Атрактивен смарагднo-зелен фустан од познатата марка Риплеј (Replay). 

 Replay-fustan

 

Цена: 8,890 денари
 
Во продавниците на: Fashion&Friends 

 

x

Check Also

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето ...