Тренди принт од познатата голема карирана торба (ФОТО)

celine-chinatown-bag-plaid

celine-chinatown-plaid-skirt

celine-and-chanel

yasmin-sewell-christopher-kane

x

Check Also

Државна Лотарија и Црвен крст започнаа со хуманитарна акција за поддршка на ранливи категории граѓани во борба со Ковид-19

Ова не е краткорочна кампања, ќе трае и по празниците, но токму ...