MONIQUE LHUILLIER

Трендови на бои на венчаници за 2019 година

2018 година е при крајот, па време е да погледнете кон годината која следува и кон трендовите на бои кои ги носи за идните невести.

BLUMARINE

Според модните дизајнери, најголем тренд на 2019 година, кога станува збор за венчаниците, ќе бидат – мултиколорните венчаници. Најчесто, тие се бели со извезени цветни детали во силни бои, како што е на пример, црвената и зелената, но и цветни-шарени венчаници на бела основа.

TEMPERLEY LONDON

За оние кои ја преферираат класиката, се предлагаат венчаници во мермерно- розова нијанса или во светла, небесно сина нијанаса.

MAX MARA BRIDAL

Голем тренд за 2019 се и црните, но проѕирни венчаници, или пак венчаници кои имаат црн детаљ на нив, најчесто ремен или панделка.

ATELIER EMÉ

Инспирирајте се од фотогалеријата.

 

x

Check Also

Седишта за автомобил, за безбедно патување на вашите дечиња, најквалитетните ги најдовме во КРШ

Што ни е најважно на патувањата кога со нас ги носиме дечињата? ...