Трендовски ранчиња за пролет/лето 2016: Предност на пастелните бои!

Ранчињата никогаш не излегуваат од мода.

Parfois

Parfois

Додека во изминатите сезони доминираа ранчињата со раскошни украси, за сезоната пролет/лето 2016 популарните модни марки ни нудат убави модели во нежни пастелни бои.

Дизајните се практични и носливи, дури и за на работното место.

Сепак, тука се и шарените ранчиња од типот на Х-М, како и ранчињата во етно-стил.

Mango

Mango

Michael Kors

Michael Kors

Fendi

Fendi

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

pull-bear

pull-bear

H-M

H-M

bershka

bershka

x

Check Also

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути

Автоматизиран молекуларен RT-PCR апарат и тестови за детекција на корона вирусот, со ...