Улична мода: Носиме патики со се! Зашто се неодоливи…

Патиките можеби ги нема веќе на модните писти, но затоа никогаш не ги имало во толкава мера на улиците. И тоа, во комбинација буквално со се.

patiki 18

Од Њујорк до Милано, за време на модните недели, улиците беа преполни со девојки со многу вкус кои својата вкусно одбрана гардероба ја комбинираат со патики.

patiki 16

Модните марки на патиките се различни, и тоа е помалку важно, од спортски од типот на Адидас до класични па се до луксузни модели од типот на Прада.

patiki 11

И едно нешто навистина од нив научивме за сега, патиките навистина одат со се.

Сакате доказ? Кликнете на галеријата и „рокнете“ ги вашите патики некако баш вака оваа есен.

x

Check Also

Чоловиќ Лешоска: Репрогласувањето на НП Маврово е клучно за опстанокот на Балканскиот рис

Балканскиот рис е критично загрозен затоа под итно треба да се преземат ...