УЛОВЕН МИЛИОН ОД ИНСТАНТ ЛОЗОТ „ЗЛАТНА РИПКА“  НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА

Во просториите на Државна лотарија на Македонија пристигна уште еден милионер од инстант лозот Златна Рипка . По првиот милионер од првата серија на овој инстант лоз , кој пристигна од Крива Паланка , вториот милионер е од Скопје.

Среќниот добитник својот инстант лоз го купил на продажното место на Државна лотарија во Скопје Сити Мол. Дел од неговото секојдневие се игрите на среќа , па секојдневно тој купува барем по 10 инстант лозови. Еден од неговите омилени е токму ЗЛАТНАТА РИПКА, кој во својата серија нуди повторно три шанси за добивка и дури три пати добивки од 1.000.000 денари . Првиот милион од оваа серија е веќе уловен , ги очекуваме и следните два. Инаку покрај оваа главна и најголема добивка во Златна Рипка се кријат и три добивки од 500.000 денари и многу други од 100.000 денари, 50.000 денари па се до 50 денари. Посебноста на овој лоз е во тоа што на еден инстант лоз играчите можат да дојдат до три добивки . Упорноста на играчот од Скопје му донесе 1.000.000 денари па  затоа им препорача и на сите други играчи да не ја губат својата надеж и да продолжат да трагаат по среќата и преостанатите парични добивки од  ЗЛАТНА РИПКА .

Не пропуштајте  ја шансата за добивка.  Пронајдете ја вашата   ЗЛАТНА РИПКА и УЛОВЕТЕ ГО МИЛИОНОТ.

 

x

Check Also

Хороскоп за јули 2020 година: Сатурн се враќа во Јарец, добри вести за сите земјени знаци!

Во јули планетата Сатурн ќе го напушти знакот на Водолија за да ...