Уште 6 дена до крајот на наградната игра на Lisca #ProudToBeMe

Бидете горди на себе со Lisca!

Животот е прекрасен! Ако одвоиме време за себе и своите најблиски, ако сме свесни дека сме прекрасни баш такви какви што сме. Затоа во месеците кои следат ви посакуваме да сакате, инспирирате, се смеете, растете и воодушевувате. Бидете горди на себе!“, порачува Lisca во кампањата #ProudToBeMe.

Теја, Уршка, Аленка, Елиса и Софи се облекоа во Lisca и во видео порачуваат дека секоја од нив е уникатна и се чувствува преубаво во сопствената кожа. Тоа може да се види на: https://youtu.be/w-DzesKp-Rw

За да ја почуствувате слободата на овие девојки, Lisca ја отвори наградната игра за #ProudToBeMe. На неа следат вредни награди меѓу кои и Lisca бон во вредност од 30.000,00 ден. Таа трае до 16.12.2018, а извлекувањето е на 17.12.2018. За да се пријавите посетете ја официјалната веб страна на Lisca на https://www.lisca.mk/ или https://www.lisca.mk/proud-to-be-me-winter.

Бидете горди на себе со #proudtobeme и #liscalingerie.

x

Check Also

Десет причини зошто идните студенти треба својот кариерен пат да го започнат со упис на УКИМ  

Изборот на универзитетот при продолжување на образованието е клучниот чекор кон создавањето ...