Вака изгледаат новите чанти од Луј Витон за пролет 2017

Кампањата за сезоната пролет/лето 2017 на француската луксузна мода куќа Луј Витон го прославува парискиот дух, кадешто е и снимена, на еден од островите на реката Сена.

Преку фотографиите е претставена новата колекција во која доминираат проѕирните материјали, а акцентот е ставен на чантите кои се препознатлив моден детаљ на оваа марка. Очигледно, „старите“ популарни Луј Витон чанти, со препознатливото лого од куќата на нив, сега добија сосема нов дизајн, а особено се интересни катанчињата со клуч на нив.

vi6

vi5

vi4

vi-1

vi-2

 

x

Check Also

УЛОВЕН МИЛИОНОТ ОД ИНСТАНТ ЛОЗОТ ЗЛАТНА РИПКА ВО ПРИЛЕП

Инстант лозот Златна Рипка и во својата 6та серија продолжува да радува ...