Велигденски јајца од желе

На велигденските јајца најмногу се радуваат децата, особено ако тие се декорирани по нивен вкус. А кое дете не сака желе-слатки? Токму од желе може да ги направите и јајцата.

Постапката е едноставна, а видеото ве води чекор по чекор убаво претставувајќи што ви е потребно и како да ги направите желе-јајцата.

x

Check Also

Помеѓу науката и технологијата: Нови иновативни производи како подобро решение за пушачите  

  Долго очекуваниот крај на 2020-та година, година која популарно е прогласена ...