Венчаници: Топ 8 трендови за 2016

Венчаници со драматичен грб, со долги ракави, спуштени раменици, бели венчаници со нијанси на нежно-сина боја. А што велите за венчавање во бел костум?

Еве ги трендовите на венчаници за 2016 од модните писти, па инспирирајте се.

1. Драматичен грб

vecanica dramaticen grb

2. Пердуви

vencanica perduvi

vencanica perduvi 2

3. Спуштени раменици

vencanica spusteni ramenici marchesa-po-brd-rs16-013

vencanica spusteni ramenici oscar-de-la-renta-bridal-2

4. Кратко фустанче

vencanica kratok fustan 2

5. Бел костум

vencanica kostum 2

 

 

6. Многу длабоко V деколте

vencanica dekolte

vencanica dlaboko dekolte

7. Нијанси на сино

vencanica 1 -nijansa a sino

 

8. Долги ракави

vencanica dolgi rakavi

vencanica dolgi rakavi 2

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...