Верче Пандиловска: Го сакам овој холивудски фустан!

„Фустанот е направен од многу специфична тантела со светки, која е апсолутен хит и во Холивуд“, вели Верче Пандиловска

verce 2

Креаторката Мила Кадриу специфичната тантела за фустанот ја нарачала од Истанбул, специјално за креацијата на Верица.

verce 3 „Фустанот е направен по нарачка. Минатата година имав прекрасна соработка со креаторката Кадриу на Скопскиот фестивал и Макфест, а соработката секако ни продолжува и годинава. Таа комплетно ми го погоди вкусот и континуирано ме освојува со секоја нова креација дизајнирана за моите јавни настапи. Во моментов работиме на нов стајлинг за новата фотосесија“, вели Верче.

x

Check Also

Наталија Водјанова, нова есенска невеста, му рече „oui“ на Антоан Арло

По објавувањето на свршувачката на 1 јануари, Наталија Водјанова му рече „да“ ...