Верица Пандиловска: Со црвениот кармин се чувствувам моќно!

Зошто некои личности едноставно не можат да се одвојат од црвениот кармин?

verce 1

За Верче Пандиловска пак, тој не е само моден детал кој никогаш не изгледува од мода, туку и нејзин заштитен знак.

„Со црвениот кармин се чувствувам моќно, ми делува пријатно на расположението бидејќи ме прави да сум сигурна во себе. Оние кои ми се блиски и ме познаваат знаат дека освен за на сцена и приватно црвениот кармин е мој заштитен знак.

Го користам уште од средношколските денови. Ја сакам црвената боја. Некогаш може да немам ништо црвено на себе, ама доволно е да имам црвен лак и кармин кој дефинитивно ми прилега најдобро од било која друга боја“, вели Верче.

x

Check Also

Дрогериите dm подаруваат бесплатна промена на изгледот

Дрогериите dm на сите заинтересирани им подаруваат бесплатна промена на изгледот со помош на ...