Верни на добриот стил: Бисерни обетки

Дизајнерите често укажуваат на тоа дека секоја жена во својата колекција на накит мора да има најмалку еден пар бисерни обетки.

biser 3

Дискретни и елегантни, бисерите се безвремен моден додаток, а во претстојната сезона акцентот е ставен на бисерните обетки.

biser 1

Не само што совршено ја дополнуваат секоја комбинација на облекување, туку оставаат и посебен печат на севкупниот изглед.

За есенската сезона се форсираат бисерни обетки во бела боја, иако во колекциите на некои дизајнери останува и понатаму играта со  боите.

Интересно е тоа што веќе не се носат само за прослави и посебни пригоди туку може да се комбинираат со секојдневна облека.

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...