Вештината на шопингот по ниски цени

Ставот „не сум толку богат за да купувам ефтини работи“ во денешниот свет повеќе не важи. Производството, понудатата и побарувачката е сменета, а потрагата по „Made in Italy” стана беспредметна

Новата генерација на Европјани денес се облекува по правилото „low cost“ и упорноста да купат што повпечатлива гардероба за што пониски цени.  „Low cost“ е новиот начин на живот и тоа не се однесува само на облеката или обувките, туку е тенденција и во сферата на авионски превоз, сместувањето или храната.

Голем дел од гардеробара денес се произведува во Малезија, Бугарија, Кина и не треба да се смета дека поради тоа е со лош квалитет. Многу светски брендови ги преселија своите фабрики онаму каде што работната сила е поефтина, додека материјалите и сé она што е потребно за производство на ташни, облека или обувки доаѓа од Италија, Франција или САД.

Но, како да се облечеме добро за „ситни пари“, како да се биде „ИН“ со речиси празен паричник?

Јасно е дека цените повеќе не се главен индикатор за квалитет, а желбата со малку пари да се живее со полни плуќа, креираше нова генерација што го слави „low cost“ како ново мото и начин на живот.

Скопје сити мол за време на Last minute sale нуди огромен избор на ефтини, а впечатливи модни комбинации, одлични парчиња облека, весели и стилски функционални комбинации, купени до -70% попуст, во одредени продавници, на одредени парчиња облека.

Резервирајте го овој последен ден од Last minute sale за шопинг во  Скопје сити мол, по навистина ниски цени.

Во склад со модните диктати Last minute sale ќе ви овозможи нови модни искуства со широкиот спектар на актуелни, забавни и естетски возбудливи модни примероци, шопинг што вашиот паричник нема ниту да го почувствува.

А ако за некој месец не ви се допаѓа она што сте го одбрале, зарем е важно што не трае со години, кога е толку ефтино? Бидејќи ниту прилично излитената фраза дека „тоа што малку чини – малку вреди“ веќе не е вистинита.

Нашиот моден перископ сурфаше по модните содржини на Last minute sale и ова е она што го откривме за вас. За што и да се одлучите, ви посакувате одличен „low cost“ шопинг денес!

Фармерки Котон – 669 денари, кимоно Котон - 669 денари, маичка Котон - 330 денари, ташна Котон - 754 денари, балетанки Котон - 754 денари.

Фармерки Котон – 669 денари, кимоно Котон – 669 денари, маичка Котон – 330 денари, ташна Котон – 754 денари, балетанки Котон – 754 денари.

Панталони Котон - 669 денари, кошула Котон - 584 денари, наметка Котон - 838 денари, ташна Котон 415 денари, балетанки Котон 330 денари.

Панталони Котон – 669 денари, кошула Котон – 584 денари, наметка Котон – 838 денари, ташна Котон 415 денари, балетанки Котон 330 денари.

Кошула Котон - 669 денари, панталони Котон - 838 денари, еспадрили Котон - 754 денари, марама Котон - 500 денари, ташна Котон - 415 денари, сако Котон - 838 денари.

Кошула Котон – 669 денари, панталони Котон – 838 денари, еспадрили Котон – 754 денари, марама Котон – 500 денари, ташна Котон – 415 денари, сако Котон – 838 денари.

x

Check Also

Чоловиќ Лешоска: Репрогласувањето на НП Маврово е клучно за опстанокот на Балканскиот рис

Балканскиот рис е критично загрозен затоа под итно треба да се преземат ...