Вежбаме дома со Џејн Фонда, ѕвездата се врати на социјалните мрежи

Иако сме во изолација, размислуваме за нашиот здрав изглед, а размислува и филмската ѕвезда Џејн Фонда која, ако

паметите, во 80-те години беше аеробик гуру.

Во тоа се согласува и нејзината внука, Хана, која си ја пофали тетка си.

Сетовите вежби на Џејн Фонда се купуваа низ светот од 1982 година, прво снимени на Vhs, потоа на ДВД, а потоа станаа достапни на Интернет. На Јутјуб може да се најдат сетови од еден час со вежби предводени од Џејн Фонда. Зошто тоа да не го искористиме? Единствената пречка можеби е англискиот јазик, но и таа може лесно да се надмине со прегледување на видеото неколку пати.

Па, повелете иснпирација, и вежбајте.

x

Check Also

ОУ „Григор Прличев“ од Охрид со поддршка на Халкбанк доби сензорна градина наменета за ученици со попреченост  

Основното училиште „Григор Прличев“ во Охрид, ја доби првата сензорна градина во ...