Ви побегна авионот? Утешете се во Петросион

Славниот француски производител на кавијар Петросион (Petrossian) отвори кавијар и шампањ бар на интернационалниот аеродорм во Лос Анџелес. 

bar 3

Кавијар, лосос и шампањ се специјалитетите што ги нуди овој бар, а можете и да земете пакет со избор од различни кавијари по цена од 200 до 1.500 долари.

bar 2

Во барот, освен огромниот избор на најразличен шампањ, се служат и над 20 видови вотка.

bar 1

 

 

 

x

Check Also

Златни можности со златна картичка на Халкбанк

Поседувањето и користењето кредитна картичка е огромна предност која со себе носи ...