Видео-пародија: Ким Кардашијан ви покажува трикчиња како да станете успешна жена

Многу шеги и до сега се правеле на сметка на интелигенцијата на Ким Кардашијан, но некои од нив, на пример ова видео, заслужува внимание.

Во видеото глумицата ја имитира Кардашијан но толку верно што нема да успеете да ја задржите гласната насмевка.

Откако ќе го догледате ќе сфатите што всушност не треба да правите ако сакате да бидете успешна жена со која нема да се мајтапат луѓето.

x

Check Also

Седа коса: тренд што обедини многу sвезди во движењето „без боја“ – од Енди Мекдауел до Џејн Фонда, Џоди Фостер, Џејми Ли Кертис до…

Кој рече дека седата коса им одговара само на мажите? Од Енди ...