(Видео) Зборови не се потребни: Погледнете како дивиот коњ му се заблагодари на својот спасувач

Вообичаена практика во многу делови на Романија е да се врзуваат предните или задните нозе на коњите со синџири за да се спречат да избегаат. Во Летеа (делта на Дунав) заробен коњ бил откриен од ветеринарот Овидиу, кој веднаш му помогнал да се ослободи од синџирите. Во видеото погледнете како коњот му се заблагодарил на спасувачот.

x

Check Also

Внимавајте со диетите: Метаболизмот е побавен со секој загубен килограм!

Најтешко слабеат оние кои сакаат да „симнат“ малку килограми, поточно 2 – ...