Викторија Бекам ја лансираше колекцијата очила за читање

Пред неколку месеци Викторија Бекам ги најави очилата за читање, а сега се достапни на нејзината Интернет продавница.

bekam 2

Првите шест пара очила за читање дизајнирани од Викторија Бекам се веќе достани на нејзината Интернет продавница. Всушност станува збор за три модели во две бои.

bekam 4

Очилата за читање се изработени од врвен материјал. Бидејќи и самата носи очила со диоптер Викторија себе се смета за искусна да може да препорача најдобри и на сите оние кои имаат проблеми со видот.

bekam 2

x

Check Also

Топ моделот Стела Максвел го рекламира новиот парфем на Moschino – Toy 2 Bubble Gum

Ангелот на Викторија сикрет, топ моделката Стела Максвел, е заштитно лице на ...