Витамин Ц со 30 портокали во 1 шише: Ова е новиот супермоќен серум со чист витамин Ц одAnew

Активен од првата до последната капкановата формула на Avonсодржи чист и моќен стабилизиран витамин Ц, за инстантен блескав сјај и освежен тен  

A picture containing toiletry

Description automatically generated25ти март2019 – Avon, првата компанија која го стабилизира витаминот Ц во1996та година и е пионер во иновациите за нега  на кожаго претставува ANEWсерумот со витамин Цмоќен препарат кој содржи 10% моќенстабилизиран и чист витамин Ц за инстантно сјајна и блескава кожаЕдно шишенце од новиотANEW серум ја содржи истата количина на витамин Ц која ја има во 30 портокали.

Витаминот Ц е неопходна состојка за сјајна кожакој нашето тело не го произведуваОвој моќен анти-оксиданс помага во заштитата од слободните радикали и видливо ги подобрува текстурата и сјајот на кожатаги брише фините линии и го изедначува тенотНо, бидејќи витаминот Ц може брзо да ја изгуби моќта при контакт со светлина и воздухнеговата ефикасност може да биде доведена во прашањеТокму затоа, со помош на експертизата и како прв бренд кој го стабилизирал витаминот Ц во 90те години од минатиот векние развивме моќначиста и стабилна формула која останува активна од првата до последната капкасо еднаква концентрација на витамин Ц која е содржана во 30 портокали – многу повеќе споредено со другите производи со витамин Ц кои се нестабилизирани или се составени од деривати на витаминот Ц”, објаснува Ентони ГонзалесДиректор на регионалниот центар за развој на шминка и нега на кожа во Avon.

Развиен од страна на наградуван тим од Avon, составен од научници и експерти за убавинановиот супермоќен серум ја има една од највисоките стапки на позитивна реакција во историјата на брендот ANEW: при клиничко испитување, 99% од жените изјавиле дека серумот го зголемил сјајот на кожата, додека 92% се согласни дека серумот ја направил кожата посвежа на изглед и допир.Исто така, 91% се согласни дека серумот на ANEW со витамин Ц ја направил кожата посветла,посјајна и ревитализирана.

Anew серумот со витамин Ц е соодветен за секоја возраст – за корисниците кои започнуваат да размислуваат за нега на кожата и за оние кои веќе внимаваат на негата, но сеуште се во потрага по серум кој ќе им го даде идеално блескавиот одморен тенСега, со новиот серум со витамин Ц одAnew, нивната потрага е завршена.

Како делува?

Серумот со витамин Ц од ANEW се нанесува наутро или навечер на чиста и сува кожаНа дланката се нанесуваат 1 до 2 истиснувања од серумот и со помош на врвовите на прститенежно се размачкува на чиста кожа со лесни движења нанадвор и навнатреизбегнувајќи ја областа околу очитеДозволете производот целосно да се впие пред да го нанесете дневниот или ноќниот хидрантен крем за лице.

Новиот серум за зголемен сјај на кожата со витамин Ц од Avon е достапен преку најблискиот AvonПретставникПовеќе информации за производот и онлајн порачување овде.

За Avon

Над 130 години Avon се залага за женитепреку понуда на иновативниквалитетни производи за убавина кои примарно се продаваат на женитепреку женитеМилиони независни Претставници ширум светот ги продаваат врвните Avon брендови како Avon Color и ANEW преку социјалните мрежиградејќи ги сопствените бизниси за убавина со целосно или скратено работно време.  Avonја поддржува финансиската независност на женитепретприемаштвото и добросостојбата и донираше над 1 милијарда долари за женските каузи преку Avon и Avon ФондацијатаПовеќе информации за Avon и неговите производи на www.avonworldwide.com. #Stand4Her

x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...