Вклучете се е вие во гласањето за избор на Мажи на годината во Македонија за 2018 година

За прв пат оваа година се одржува официјалниот избор за Мажи на годината 2108 во организација на Friday.mk и Моментум. Настанот ќе се одржи во Тренд Гастро бар на 28 ноември со почеток во 20 часот.

Како што веќе сите знаете, имаме 10 категории за мажи на годината. Но, една од најважните е токму онаа која е во избор на публиката на Социјалните медиуми. Во изминатите денови сите вие дававте ваши предлози, а ние решивме да ги споделиме со целата публика и заедно да гласаме.

Кој според вас заслужува да биде Маж на годината за 2018 година?

Гласајте за предлозите кои ги добивме од вас на нашата официјална Фејсбук страница. Гласањето трае до 23.11.2018 до 22:00 чсаот. Победник ќе биде оној кој освоил најмногу гласови од вас, публиката.

x

Check Also

Трикчиња кои секогаш успеваат: Како да ги растегнете тесните чевли

Сигурно ви се случило, сте купиле чевли и потоа заклучувате дека всушност ...