Во бикини на шопинг (ФОТО)

За да тргнеш на шопинг во бикини или треба да си доволно богат или доволно славен. Ријана ги има и двете „карти“ во раката.

Rihanna-161

Во петокот пејачката тргна во Монте Карло по нов пар чевли. На себе носеше црни бикини и проѕирна црна кошула, како да доаѓа директно од плажа.

Rihanna-24

Rihanna-151

Rihanna-122

Rihanna-113

Rihanna-83

По шопингот се врати на јахтата испратена од љубопитните минувачи.

Rihanna-52

Rihanna-112

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...