Во што да гледаме, во карминот или во Моника Белучи?

Што да слушаме, тоа што го зборува Моника Белучи или…, доволно е само да се гледа.

Во видеото зад сцената со Долче и Габана (ах, да и со Моника Белучи), глумицата раскажува за новата колекција на кармини и за сензуалноста на италијанската жена.

Доменико Долче е зад објекитвот, Стефано Габана е во улога на уметнички директор, а главната улога ја има, знаете веќе…

Фантастично трио и резултат што провоцира воздишки.

x

Check Also

Дрогериите dm донираа новогодишни пакетчиња за деца од Тетово, Битола и Скопје

Дрогериите dm и годинава традиционално организираа новогодишен караван под мотото „ЗАЕДНО едни ...