Во Magic Cake ќе ги најдете најмодерните (и највкусни) свадбени торти

Тортата ја краси свадбата, но во последно време свадбените слатки се модерни свадбени колачиња, мафини, макаронс-колаченца, кули со профитерол…, а сите светски најслатки трендови ќе ги најдете во продавниците Magic Cake.

m 12

Ѕвезда меѓу свадбените торти за сезоната пролет/лето 2016 е таканаречената Свадбена Убавица.

Свадбена Убавица

Свадбена Убавица

Подеднакво многу популарни се и свадбените лижавчиња, како и Кулата со профитерол.

m 2

m 10

Кула

Кула

Сепак, доколку се одлучите масата да ја разубавете со друг вид на слатка „инсталација“, погледнете ги прво овие фотографии и одберете си го фаворитот.

m 9

m 7

m 11

m 5

m 4

m 3

Со радост ве очекуваме во Magic Cake. 

m 1

СЕ ПОДГОТВУВАТЕ ЗА СВАДБА?
не заборавајте на НАЈСЛАТКИОТ МОМЕНТ
резервирајте уште денес
НЕВЕСТИНСКА ТОРТА од Вашите соништа
и добијте 15%ПОПУСТ
Сè што Вашата фантазија може да посака
за НАЈУБАВИОТ ДЕН
само во MAGIC CAKE
071/386-568/02/60 90 522
во Козле & Аеродром
Magic Cake & Katerina Aleksovska

x

Check Also

Skopje Beer Fest 2019: Големи музички имиња, повеќе од 30 концерти за 4 дена на 2 бини

Од 12-ти до 15-ти септември на стадионот на АРМ во Градски парк ...