Водич за шминкање со Пет Мек Грат: да се нашминкате како професионалец можете и сами!

Мејк-ап трендовите за потоплите денови веќе се познати, но никој толку убаво не ни ги претставува како Мет Мек Грат преку триминутното видео.

pet

Во видетото таа детално не’ води низ техниките на шминкањето употребувајќи ја козметичката линија на Долче и Габана.

Сеедно за каква декоративна козметичка марка ќе се одлучите, советите се тука. И ние веќе ги испробавме.

Резултат? Нашминкани како да сме изглегле од мејк-ап студио.

)

x

Check Also

Причини поради кои брзо ви се создаваат брчки на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...