Волшебна зимска приказна на Картие (ВИДЕО)

Додека Картие на светот му ја подари зимската приказна поврзана со оваа марка, компанијата ги прослави своите 160 години од основањето во Грон Пале во Париз.

kartie 2

Зимската приказна која доаѓа од луксузната марка Картие за кусо време го обиколи светот. Малечкиот пантер, кој е главен лик во приказната, не носи низ Лондон, низ минатото.

И додека приказната ја носи миризбата на Лондон, компанијата во Париз го прослави јубилејот – 160 години од основањето.

Изложба во Грон Пале

Изложба во Грон Пале

Изложбата е отворена во Грон Пале од 4 декември и ќе трае до 16 февруари 2014. Изложени се 6.000 парчиња накит од најстарите денови до денес.

Ј.К

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...