Време е за чај – часовник

Многумина го почитуваат и обожаваат ритуалот на попладневниот чај, а токму ним им е наменет овој часовник Време е за чај.

caj 1Љубителите на попладневното пиење на чај сега можат да го надополнат овој ритуал со едно дизајнерско парче на часовник, инспириран од оваа тема.

caj 3

Часовникот наречен Време е за чај е дизајн на Ребека Вилсон, а наместо 12-те бројки претставени се 12 традиционални британски колачиња.

caj 4

„Колачињата“ се направени од порцелан, а декоративните пораки на нив се златни.

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...